مقالات

رژیم غذایی قلیایی چیست؟

برای درک رژیم غذایی قلیایی، ابتدا باید اهمیت pH را درک کنید.
pH (یا هیدروژن بالقوه) به محیط اسیدی یا قلیایی چیزی اشاره دارد. اگرچه این موضوع پیچیده به نظر می رسد، اما اگر استخری در حیاط خلوت داشته باشید، احتمالاً در مورد pH شنیده اید. آیا نوارهای رنگی تست را می شناسید که هر هفته یا بیشتر در آب استخر قرار می دهید؟ آنها pH استخر را آزمایش می کنند و نشان می دهند که آیا محیط آن کمی قلیایی و سالم است یا اسیدی تر است؟
بدن شما هم همینطور است. بدن انسان برای حفظ سلامتی مطلوب و دوری از بیماری ها نیاز به حفظ تعادل اسید/قلیایی بدن دارد. در حالت ایده آل، pH خون بدن شما کمی قلیایی در 7.35 تا 7.45 است . متأسفانه، رژیم های غذایی مدرن اغلب مملو از غذاهای اسیدی هستند که می توانند باعث تجمع اسیدهای مضر در بدن شما شوند و حالت بدن را از حالت قلیایی خارج و اسیدی کنند و همین باعث ایجاد بیماری ها و انواع تومور و سرطان می شود.
یک رژیم غذایی قلیایی، غذاهای قلیایی بیشتری را برای جلوگیری از تجمع اسید در بدن شما فراهم می کند و برای حمایت و سم زدایی آرام  و پیوسته بدن، داشتن یک رژیم غذایی قلیایی بسیار ضروری است.
میوه های خشک مانند خرما، زردآلو، انجیر و کشمش نیز از غذاهای قلیایی سنگین محسوب می شوند. سیب، زردآلو، موز، انواع توت ها و آووکادو همگی دارای pH قلیایی متوسطی هستند. وجود این میوه‌های خشک با ارزش در رژیم غذایی قلیایی لازم و ضروری است.
بادام
بادام، یک آجیل درختی محبوب، بسیار مغذی و سالم است که وجود آن در رژیم غذایی قلیایی بسیار ضروری است. بادام‌ها منبع عالی آنتی اکسیدان‌ها هستند که به از بین بردن مولکول های سلولی و سرطان کمک می کند. آنتی اکسیدان‌ها بیشتر در پوست قهوه ای بادام یافت می شوند، از این رو بادام هایی که پوست آن ها برداشته شده بهترین انتخاب نیستند.
آنها سرشار از فیبر، چربی های سالم و پروتئین هستند که آنها را برای بیماران دیابتی نیز ایده آل می کند. منیزیم که در مقادیر بالایی در بادام یافت می شود، که برای کنترل قند خون و فشار خون مهم است. کالری موجود در بادام به کاهش سطح کلسترول LDL (“بد”) کمک می کند . اسیدهای چرب تک غیر اشباع و آنتی اکسیدان های موجود در بادام به بهبود سلامت قلب کمک می کند.
بادام‌ها به عنوان یک راه حل طبیعی و سالم برای رفع یبوست، اختلالات تنفسی، سرفه، کم خونی، ناتوانی جنسی و حتی دیابت استفاده می شوند. آنها بسیار مغذی هستند و به عنوان منبع ویتامین E، کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، روی، سلنیوم، مس و نیاسین عمل می کنند.
بادام در رشد مغز انسان بسیار مفید است. آنها حاوی دو ماده مغذی حیاتی مغز هستند که عبارتند از ریبوفلاوین و ال‌کارنیتین که فعالیت مغز را افزایش می‌دهد و در نتیجه باعث ایجاد مسیرهای عصبی می‌شود. این امر باعث کاهش بروز بیماری آلزایمر می شود. بادام همچنین کلسترول بدن را تنظیم می کند. آنها در تشکیل استخوان های سالم نقش دارند زیرا حاوی فسفر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
1404-01-17